text to image
бул. Никола Петков 36, ет. 5
София,
България
23.2531051
42.6710965
UserLikes
Име: СПАЙДЪР
Адрес: София, бул. Никола Петков 36, ет. 5
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.spider-bg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Изолационни строителни дейности
Дейност:

Изолационни строителни дейности

Ключови думи: алпинисти, монтаж, топлоизолация, изолация, хидроизолация

За нас

СПАЙДЪР
Алпинистите на СПАЙДЪР ООД извършват: топлоизолация по алпийски способ и от скеле, височинен монтаж, измиване на прозорци, хидроизолация, ремонт и реставрация на сгради. Започнахме още по времето, когато тези дейности не бяха много популярни и днес натрупаният опит ни помага в намирането на адекватни решения за всеки Ваш проблем. Фирмата, която представляваме се стреми към качествено изпълнение на поставените от вас задачи, като държи да се спазват правилата за всяка отделна дейност, съобразени с новите стандарти на Европеския съюз.

Разполагаме с ви
СПАЙДЪР
сококвaлифицирани алпинисти, като държим да работим с хорa от всякакви възрасти, модерни съоръжения за извършването на обемите от работа в кратки срокове, като това не отстъпва на качествето. Качеството никога не излиза от мода.

Незадоволителните топлотехнически показатели на панелните жилищни сгради са причина за много недостатъци при експлоатацията им: появата на конденз по вътрешните повърхности и завишаване на топлинните загуби, които са около 25-30 % от общите топлинни загуби на сградите. Най-значителни са топлинните загуби на панелните жилища
СПАЙДЪР
, сгради от тип ЕПК, като около 50 % от тях са в резултат на ниските топлоизолациони качества на начина на строителство от минали години.

За фасадните стени на съществуващите жилищни и обществени сгради сериозен проблем представлява и наличието на “топлинни мостове” в местата на стоманобетонните колони и греди и шайби, където не е изпълнена никаква допълнителна топлоизолация. Тези участъци от вътрешните повърхности на стените през отоплителния сезон допускат образуването на конденз, с което се влошават санитарно - хигиенните условия в помещенията.

Сподели във Facebook 
Открийте ни в Google+